Uofficielt DM i spring for beriderelever 14.- 15. september 2024 i Kallehavegård Rideklub

I ovenstående weekend blev det uofficielle mesterskab for beriderelever i springning afviklet. Stævnet skulle have være afholdt på Vilhelmsborg, der desværre var nødt til at aflyse deres springstævne, hvorfor Kallehavegård Rideklub trådte til med kort varsel. Pga. den ændrede termin, var der desværre kun 2 elever, der kunne deltage.

Anna-Mathilde Alsing Nielsen, der er 3. års elev hos Niels Henrik Christensen i Viborg Rideklub samt Eirin Henni, 6. års elev hos Torben Frandsen i Tørring Rideklub.

Anna-Mathilde red hesten Cili, en hoppe fra 2015 efter Cristo x Cardino, og Eirin red Catch Me, en hingst også fra 2015 efter Carmargue x Acodetto I.

Mesterskabet afvikles over 2 afdelinger i LA1* metode S2 - stilspringning, og vinderen findes ved at lægge de opnåede slutpoint fra 1. og 2. afdeling sammen.

Anna-Mathilde vandt begge afdelinger, og blev derfor samlet vinder.

Stildommer til begge afdelinger var berider Maria Bjørnkjær Asferg, der udtaler følgende om Anna-Mathilde i 2. afdeling: Hun havde et virkelig godt ridt, super balance og lethed i sadlen. Hesten havde alle forudsætninger for at lave et godt spring. Rytmen var den samme fra start til slut, og hun fik redet alle de rigtige galopspring. Generelt virkelig god ridebanespringning. Karakteren 9.

Eirin fik karakteren 8: Stor hest med stort og forsigtigt spring. Der ønskes en lidt bedre rytme fra start, det bliver dog bedre efter et par spring. Godt overblik, og hun får rettet galoppen, hvor hun skal.

Vi ønsker de 2 elever tillykke med de flotte karakterer, og håber på mange flere starter til næste år. Ligesom vi takker Kallehavegård Rideklub for at træde til og afvikle mesterskabet.

Resultater fra 1. afdeling:
https://online.equipe.com/startlists/1005645

Resultater fra 2. afdeling:
https://online.equipe.com/startlists/1005651

Anna-Mathilde Alsing Nielsen på Cili
Anna-Mathilde Alsing Nielsen på Cili
Eirin Henni på Cathc Me
Eirin Henni på Cathc Me